Rav ringe

Hos os kan du købe specialdesignede forlovelse- eller vielsesring til den du elsker, og de smukke rav ringe i sølv er unikke på hver sin måde. Står du og skal fri til din partner, og mangler du den helt perfekt ring til den lykkelige anledning, så lad dig inspirere af Amber By Nature’s udvalg indenfor forlovelsesringe og vielsesringe. Ravringene har et nordisk look, hvor hver enkelt stykke rav er ilagt ringen. Ringene er personlige og individuelle da smykkerne er håndlavede og ravstykkerne er alle forskellige, idet smykkematerialet er unikt. Lad kærligheden til smykkerne blomstre, og give sig selv lov til at udforske de nordiske smykker, som er med til at fuldende de store øjeblikke i dit liv. På siden finder du sølvringe til  både kvinder og mænd.

De smukke rav ringe er fremstillet i Danmark og består af dansk rav, sterlingsølv, jet, ben eller keramik. Der er tale om design og inspiration fra naturens eget skattekammer, hvor havets guld – rav – er et gennemgående materiale i alle smykkerne.

Ved bestilling af en af vores ringe, er det vigtigt du husker at angive ringstørrelse. Er du i tvivl om ringstørrelse er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig.

Viser 1–12 af 31 resultater