Rav halskæder

Rav halskæder hos Amber By Nature er alle håndlavet. De består af enkelte og helt unikke ravstykker, der findes i forskellige varianter og farver. Du kan finde halskæder med få ravstykker, og modsat hvor halskæden er prydet med mange unikke rav stykker.
Med inspiration fra naturen formår hver enkel rav halskæde at skabe et tidsløst look, der passer til alle lejligheder. Ravstykkerne er naturmaterialer og kan variere i størrelse og farve, og der er ikke to stykker der er ens. Med en rav halskæde fra Amber By Nature kan du skabe dig et unikt og personligt udtryk. De nordiske natursmykker er unikke kvalitetsprodukter. Her lægges der stor værdi i design. Hos os finder du et dybt sortiment indenfor dansk designede halskæder med rav.

Du finder hele vores udvalg af ravhalskæder på denne side. Lad dig blive inspireret af de smukke ravsmykker, hvad end det er til gave eller et personligt accessoires til din egen garderobe. Hvis du har brug for vejledning til køb af en af vores rav halskæder, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rav halskæderne sælges i forskellige designs hvor du finder enkle ravstykker, lange ravkæder, hjerteformet ravsmykker, kulturperler, ravkors som vedhæng, halskæde med rav vedhæng og kulørte free-style kæder.

Ravkæde

Her på siden finder du smukke og tidsløse ravkæder. Længden på ravkæderne er forskellige og det er muligt at justere længden på en ravkæde efter eget ønske. Længden er forskellige ved de forskellige ravkæder og varierer mellem 46 – 55 cm. Ravstykkerne er slebet Vesterhavsrav, og størrelsen på hver enkel ravstykke er varierende, da hvert ravstykke er usammenlignelig. Du kan finde lange ravkæder med store ravstykker, og ravkæde med farvekombination i hvid og kulørt rav. Vi sælger kulørt free-style kæder med forskellige farver; blå, sort, naturgrøn og lyserød. Ens for alle free-style kæderne gælder det, at sammenspillet mellem rav glas- og træperlerne, der skaber en meget personaliseret ravkæde. Der er lidt til en hver smag, så giv dig selv lov til at undersøge de mange muligeder.

Viser 1–12 af 53 resultater