Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser er gældende når du handler på sitet: www.AmberByNature.dk

Amber By Nature ejes af Filipsen Grafisk Produktion aps, cvr. 85705628. Kontoradresse: Låsbygade 34D, 6000 Kolding. E-mail: info@amberbynature.com. Hos Amber By Nature har du mulighed for at købe ravsmykker.

Betaling

Amber By Nature modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Amber By Nature krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Amber By Nature har ikke adgang til det kortnummer du oplyser ved betaling, og vi har udelukkende mulighed for at hæve det beløb orden lyder på.

Levering

Amber By Nature prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer bliver leveret inden for 7 hverdage. Specialsmykker og ved smykker med gravering er leveringstiden op til 2 til 3 uger. Amber By Nature sørger for levering med Post Nord eller DPD (med mindre andet angives). Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Amber By Nature kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord eller DPD. Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med Post Nord.

Reklamationsret

Amber By Nature yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Amber By Nature indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Amber By Nature ikke returneringsomkostningerne.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til info@amberbynature.com.

Varereturnering foregår til:

Amber By Nature
Låsbygade 34D
6000 Kolding

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Personlig aflevering eller afhentning af varer er desværre ikke muligt, da Amber By Nature ikke har nogen besøgsadresse, eller fysiske butikker.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Amber By Nature har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter varens modtagelse returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@amberbynature.com I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varer uden ombytning eller returret

Specialfremstillede smykker, så som bl.a vielsesringe, dåbsgaver, navnesmykker med gravering. Produkter som ikke er i vores normale sortiment.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Definitionen på at prøve en vare er hurtigt på og af igen. Der er ingen ombytnings- eller returret på brugte varer. Hvis du går med varen i længere tid, bruger du den, og det kan derfor ses på den. Returvarer tjekkes lige så grundigt som varer, der afsendes i nye ordrer og Amber By Nature kan derfor med det samme se, om varen har været brugt. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returnerede varer som ikke indeholder fejl

Hvis Amber By Nature ikke konstatere de af kunden beskrevne fejl eller defekter (eller hvor fejlen ikke er omfattet af garanti- eller reklamationsretten vil varen blive returneret til kunden for dennes regning.

Når du køber et bestillingsarbejde, er proceduren som flg.:

“BESTILLINGSARBEJDE”, er det arbejde du kan bestille en ravsliber til at udføre for dig. Når du ønsker et helt specielt smykke, motiv eller specialdesign kan du bestille det her på sitet. Ravkunstneren kontakter dig, og du forklarer og fortæller om dine ønsker. Du kan evt. maile et foto, en skitse eller andet der viser hvad det er du ønsker at få lavet. Du får efterfølgende en overslagspris på bestillingsarbejdet. Hvis du accepterer overslagsprisen, udarbejder ravkunstneren smykket, og sender dig et foto til godkendelse af arbejdet. Når fotoet er sendt til din e-mail, hæves en betaling på kr. 500,- acconto for det udførte arbejde. Du kommenterer fotoet, og ravkunstneren udfører de mindre ændringer du evt. måtte have til smykket. Restbeløbet af smykketes pris, minus din accontobetaling på kr. 500,- hæves fra din konto og det færdige smykke bliver sendt til dig. Hvis du mod forventning ikke kan lide det smykke du ser på fotoet bliver arbejdet stoppet, og ravsliberen beholder selv smykket og din accontobetaling på kr. 500,- Beløbet vil på den måde dækker en smule af den tid, der er brugt på arbejdet. VIGTIGT – Bemærk venligst, at den anførte pris på kr. 500,- kun dækker det halvfærdige arbejde, og ikke selve smykket. Der gives altid en pris på hvad det færdige smykke kommer til at koste – og når smykket er færdigt, fratrækkes accontobeløbet den samlede pris.

Dine personlige oplysninger

De personlige oplysninger der er nødvendige for at handle på sitet, opbevares i 5 år pgr. af bogføringsloven, hvorefter de personlige data slettes.

Forbehold

Rav er et unikt materiale og smykkerne er håndlavet. Derfor kan forekomme variation i smykkerne i forhold til billederne, hvorfor dette ikke anses for at være reklamationsberettiget. Der tages forbehold for trykfejl, fejl på websitet, lagerfejl, fejl i specifikationer eller priser som følge af manglende opdatering af hjemmesiden, ligesom der tages forbehold for pris- og kursændringer samt udsolgte varer. Amber By Nature er i alle tilfælde uden ansvar for et hvert tab hos køberen, som følge af manglende eller forsinket levering.